Aan alle leden en klanten van TOPSQUASH MAASSLUIS
Als eerste willen wij graag onze grote bewondering tonen voor iedereen die zich inzet om goed voor elkaar te zorgen! En speciaal de mensen die in de zorgsector werken.

Bij Topsquash Maassluis heeft het welzijn van onze klanten en collega’s de allerhoogste prioriteit. Daarom volgen wij alle ontwikkelingen nauw op de voet en nemen wij alle nodige maatregelen om de welzijn en veiligheid van onze klanten en collega’s te kunnen blijven garanderen.

Wat een ongelooflijke tijd maken we nu mee met elkaar – een tijd waarin zaken snel veranderen, ons van alles overkomt. Het vraagt van ons gezamenlijk dat we ons elke dag aanpassen aan het nu.
U kunt rekenen op onze inzet en doorzettingsvermogen om samen het onmogelijke toch mogelijk te maken. Graag uw begrip dat dit veel vraagt van de organisatie en onze flexibiliteit, het zal dan ook geen makkelijke periode worden. We willen aan al onze leden en klanten jullie namens alle collega’s van Topsquash Maassluis heel veel succes en gezondheid toewensen.
Topsquash Maassluis bedient ruim 400 klanten. De situatie rondom het coronavirus is voor iedereen een bijzondere en uitzonderlijke situatie. Vanuit Topsquash Maassluis doen we er alles aan om zo goed en adequaat mogelijk te anticiperen op wat we op dit moment in Nederland doormaken en vooral maatregelen te treffen die ons bedrijf op dit moment nodig heeft. De situatie is onder controle. Er is dus geheel geen reden tot paniek. Zodra de regering het weer toelaat gaan de deuren gewoon weer open.
Het belangrijk dat we met elkaar samenwerken en in contact blijven staan. We zullen er dan ook alles aan doen om je zo goed mogelijk te informeren over de situatie bij Topsquash Maassluis en hopen op uw ondersteuning in onze onderneming gedurende deze roerige periode. Iedere dag zullen we op basis van de actualiteit opnieuw keuzes maken en waar nodig onze bedrijfsvoering aanpassen. We hopen in ieder geval dat we in na deze moeilijke en uitzonderlijke situatie samen met onze gezamenlijke klanten extra gemak en service kunnen bieden.
Om voor uzelf de risico’s op besmetting te voorkomen hebben wij voor u de volgende tips.
Je kan volgende maatregelen toepassen, om je persoonlijke hygiëne te verbeteren:
1. Blijf thuis als je ziek bent
2. Was regelmatig je handen.
3. Gebruik elke keer een nieuw papieren zakdoekje en gooi het weg in een afsluitbare vuilnisbak.
4. Geen zakdoek? Hoest of nies in je elleboogholte
Vertraag de verspreiding van het virus met volgende tips:
1. Vermijd om handen te geven, te kussen of te knuffelen als je iemand begroet
2. Wees aandachtig voor risicogroepen (personen ouder dan 65 jaar, diabetici, personen met hart-, long- of nieraandoeningen, personen met een verzwakt immuunsysteem, …).
3. Kinderen worden niet ernstig ziek van het coronavirus, maar kunnen het wel makkelijk verspreiden. Contact tussen kinderen en ouderen is dus af te raden.
4. Probeer afstand te houden op plaatsen waar veel mensen bij elkaar komen.
5. Vermijd contact met mensen die zichtbaar ziek zijn of hou voldoende afstand.
 
Namens,
 
Arjan Rijkers en het voltallige personeel van TOPSQUASH MAASSLUIS
 
 
 
Welkom bij Topsquash,

Gevel-Topsquash-MaassluisSinds 1993 een begrip in Maassluis en regio, inmiddels uitgegroeid tot een ware sportieve sensatie. Bekend van de sport squash maar natuurlijk ook van het fitness, zonnebanken en de gezellige bar. Ruim 400 leden beleven dagelijks de sportieve sensatie.

Squash
Regelmatig worden er ,op de 8 squashbanen die Topsquash telt, squashtoernooien georganiseerd voor de beginnende en ervaren squashers. Een mooi voorbeeld is het bitterballensquash dat om maand wordt gehouden een bijeenkomst van squash-, en gezelligheid liefhebbers, onder het genot van een hapje en een drankje… Lees meer 

 Aanbiedingen