Zomerpas 2018

 

De Zomerpas is er weer, dit jaar is het alleen ietsjes anders dan andere jaren. De zomerpas is nu 2 maanden geldig op het moment van afsluiten.

Hij kost slechts € 50,- en uiteraard zit er een cadeau bij, te weten:

een starterspakket (racket, balletje en speluitleg)
of een zonnebankkaart voor 3x (excl. €3,- borg)
of een waardebon van € 20,-

De zomerpas kan worden afgesloten tot en met 1 augustus 2018

 

 

Herfst toernooi 4 november 2017

Zaterdag 4 november organiseert Topsquash Maassluis een Herfsttoernooi.

Gespeeld wordt volgens de spelregels van de SBN. Speler(ster) speelt minimaal 3 wedstrijden van 3 gewonnen games (“best of five”). Gespeeld zal worden volgens het PAR systeem tot de 11 punten.

Vanzelfsprekend gaat de organisatie ervan uit dat je uitgaat van vergelijkbaar niveau. Er zijn verschillende categorieën A, B, C, en D. 

Hierbij staat categorie A gelijk aan B3/C1 van de sbn ranking.

Het toernooi zal aanvangen om 13.00, het inschrijfgeld bedraagt voor leden € 5,- en voor niet Leden € 10,-.

Toeschouwers kunnen gratis deze topwedstrijden aanschouwen 

Familie of bedrijfsfeestje

Familie of bedrijfsfeestje
Eens iets anders ondernemen met uw bedrijf, familie of vrienden? Wat dacht u van een leuk squash evenement speciaal voor u geregeld? Een familie of bedrijven toernooi met een hapje en een drankje… weer eens wat anders, informeer naar de mogelijkheden.

Fitnessruimte

Fitness
Op de tweede etage hebben wij een complete fitnessruimte met professionele apparatuur. De ruimte is geheel airco gekoeld zodat u ook tijdens de warme zomer dagen uw trainingsschema in  een behaaglijke temperatuur kan uitvoeren. Een excuus om niet te gaan sporten omdat u anders u favoriete tv programma zal missen behoord tot het verleden. 6 lcd tv schermen zorgen er voor dat u tijdens het sporten niets meer hoeft te missen.