Welkom bij Topsquash,

Gevel-Topsquash-MaassluisSinds 1993 een begrip in Maassluis en regio, inmiddels uitgegroeid tot een ware sportieve sensatie. Bekend van de sport squash maar natuurlijk ook van het fitness, zonnebanken en  de gezellige bar. Ruim 400 leden beleven dagelijks de sportieve sensatie.

Squash

Regelmatig worden er ,op de 8 squashbanen die Topsquash telt, squashtoernooien georganiseerd voor de beginnende en ervaren squashers. Een mooi voorbeeld is het bitterballensquash dat elke 1ste zaterdag van de maand wordt gehouden een bijeenkomst van squash-, en gezelligheid liefhebbers, onder het genot van een hapje en een drankje. Mocht je meer willen is er ook een competitie. Samen met je team tegen andere teams, je speelt  niet alleen thuis maar ook uit tegen andere verenigingen. Of doe mee met onze interne laddercompetitie. Kijk voor al onze evenementen op onze Evenementen Kalender.

Familie of bedrijfsfeestje

Eens iets anders ondernemen met uw bedrijf, familie of vrienden? Wat dacht u van een leuk squash evenement speciaal voor u geregeld? Een familie of bedrijven toernooi met een hapje en een drankje… weer eens wat anders, informeer naar de mogelijkheden.

Shop

Voor de verkoop van squashschoenen squashrackets en sportkleding bent u bij ons aan het juiste adres, een complete lijn voor de squashsport. Bij ons kunt u uw racket gratis uit proberen, zo weet u wat u koopt. Ook is het bij ons mogelijk om uw racket opnieuw te laten bespannen.

!NIEUW! onze Webshop een complete lijn squashrackets en deze zal in de toekomst worden uitgebreid met nog meer producten. Bestellen via de Smartphone of desktop computer en eenvoudig betalen via iDeal. Vanaf €75,- zijn onze Webshop producten gratis bezorgt in geheel Nederland.

Fitness

Op de tweede etage hebben wij een complete fitnessruimte met professionele apparatuur. De ruimte is geheel airco gekoeld zodat u ook tijdens de warme zomer dagen uw trainingsschema in  een behaaglijke temperatuur kan uitvoeren. Een excuus om niet te gaan sporten omdat u anders u favoriete tv programma zal missen behoord tot het verleden. 6 lcd tv schermen zorgen er voor dat u tijdens het sporten niets meer hoeft te missen.

Zonnebanken

De zonnekanonnen van Topsquash. Gaat u er maar eens goed voor liggen, onze ultra moderne zonnebanken kleuren u in no time in de gewenste bruin tint! Even geen tijd om van de zon te genieten? Neem eens een zonnebankje per keer of met een knipkaart. 

Topsquash heeft ook een complete fitnessruimte!

De ruimte is voor zien van de nieuwste professionele apparatuur, daarbij is de ruimt geheel airco gekoeld zodat u het beoefenen van uw trainingsschema ook tijdens de warme zomerdagen in een behaaglijke temperatuur kan uitvoeren.

Topsquash heeft voor u een aantal abonnementen samengesteld, zo is er voor iedereen een gepast abonnement uiteraard helpen wij graag met het bepalen van uw abonnementskeuze.

Mocht u meer informatie willen neem dan vrijblijvend contact met ons op via het informatieformulier of bel met één van onze collega’s die u graag meer vertellen over de mogelijkheden.