Beste Topsquashers,

h

 

 

 We moeten nog steeds gesloten blijven.  

Topsquash is nog steeds herstellende van de afgelopen lockdown in maart, april, mei en juni. Drie en een halve maand gesloten zonder enige inkomsten. U begrijpt, dit heeft een enorme impact op de financiële situatie.

Op 1 Juli mochten we weer open, weliswaar zonder dat de competitie en ladderwedstrijden konden worden gespeeld. Ook kon er geen gebruik worden gemaakt van de bar en de kleedkamers. Ondanks deze heftige handicap gaat het op dit moment juist zo goed. Veel nieuwe gezichten op de squashbanen en in de fitnesszaal. Momenteel waait er een positieve wind door de gangen. Wij hebben veel nieuwe leden mogen verwelkomen.

Ook aan het nieuwe tapasrestaurant Qué Pasa wordt hard gewerkt. Wij stonden in de startblokken om 2021 in te gaan met een goed gevoel. Nu staat de Nederland echter weer even stil.

Sinds 15 december zijn wij weer volledig gesloten. Het moment had niet op een slechter tijdstip kunnen komen. U begrijpt dat wij hier helemaal niet blij mee zijn. Hopelijk heeft deze maatregel het beoogde effect waar de regering op doelt.

Op verzoek van veel leden schrijven wij in deze lockdown, in tegenstelling tot de eerste lockdown, wel abonnementsgeld af, begin januari voor de maand januari 2021. Uiteraard begrijpen wij het ook als u het hier niet mee eens bent, u heeft alle recht om deze dan te storneren.

Voor onze squashleden laten wij de contractbanen in het systeem staan. De overige banen boeken wij door maar daar wordt u over gebeld als we weer open mogen.

In de tussentijd, blijf gezond! En laten we samen hopen op een mooi en sportief 2021!

 

m.vr.gr.

Team Topsquash Maassluis