Gegevens van Topsquash Maassluis B.V.

Naam: Topsquash Maassluis B.V.
Adres: Burg. de Jonghkade 27-29, 3143 CC Maassluis
Postadres: Postbus 137, 3140 AC Maassluis

E-mail: info@topsquash.nl

KvKnr: 24197071
BTWnr: NL809270730B01

Betrokken partijen

Onderstaande leveringsvoorwaarden maken deel uit van alle gesloten overeenkomsten en zijn van toepassing op alle handelingen en rechtshandelingen tussen Topsquash Maassluis B.V. (als zijnde verkoper) en u (als zijnde afnemer)

Totstandkoming van een overeenkomst

Een overeenkomst met u komt tot stand wanneer u na het plaatsen van een bestelling een e-mail of telefonische bevestiging van Topsquash Maassluis heeft ontvangen.

Prijzen

Alle prijzen zijn in euro’s en inclusief BTW. Eventuele verzendkosten zijn niet bij de prijzen inbegrepen. Alle afbeeldingen, prijzen en aanbiedingen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten.

Aanbiedingen

Alle aanbiedingen op deze website zijn vrijblijvend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de bestelde producten. Alle afbeeldingen van de te bestellen producten vormen slechts een indicatie. Topsquash Maassluis is niet aansprakelijk voor de hier eventueel uit voortvloeiende consequenties.

Betaling

Topsquash Maassluis hanteert de volgende betaalmethoden:

– Betalen via iDEAL
Betaal via iDEAL veilig, vertrouwd en gemakkelijk. iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat u kunt afrekenen in uw vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiliging methodes van uw bank. De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd. U plaats een bestelling en bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Topsquash Maassluis wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

– Vooruitbetaling
Maak het benodigde bedrag over op ING bankrekeningnummer NL30INGB0688975542 ten name van Topsquash Maassluis B.V. o.v.v. uw naam, adres en besteld artikel. Na ontvangst van uw betaling wordt de bestelling naar u verzonden.

Verzending

Voor het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van DHL. Betreft het een pakket dan bedragen de kosten hiervan € 6,75 voor verzending binnen Nederland. Bij een bestelling boven de € 75,- betaalt u geen verzendkosten tenzij anders vermeld op de website door middel van een verzendaktie. De verzendkosten worden automatisch berekend bij uw bestelling.

Kosten voor artikelen die kunnen worden bezorgd door middel van brievenbuspost bedragen € 2,65.

Voor het verzenden van uw bestelling buiten Nederland maken wij gebruik van DHL, het verzendtarief bedraagt € 13,- ongeacht het totaalbedrag van uw order. De verzendkosten worden automatisch berekend bij uw bestelling.

Levering

Levering van de door U bestelde producten geschiedt door en onder verantwoordelijkheid van Topsquash Maassluis B.V.

Levertijd

Voor artikelen staat een indicatie van de levertijd op de site vermeld. Indien een artikel niet op voorraad is en er een andere levertijd van toepassing is wordt u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld. Levertijden gelden als indicatie, niet als deadline. Leveringen vinden uitsluitend plaats in Nederland.

Zichttermijn

Voor alle producten, met uitzondering van aanbiedingen, geldt dat zij innen 14 dagen door u kunnen worden geretourneerd. Hiertoe dient u contact op te nemen met de klantenservice van Topsquash Maassluis B.V. Verzendkosten blijven voor uw rekening. Producten dienen ongebruikt te blijven en in staat van aankoop te verkeren (Originele onbeschadigde verpakking*). Retour gezonden producten die niet aan deze voorwaarden voldoen worden niet vergoed, in alle andere gevallen zal Topsquash Maassluis B.V. het aankoop bedrag van het product vergoeden.

Garantie

Topsquash Maassluis B.V. staat in voor de kwaliteit van de door haar geleverde diensten en producten, met dien verstande dat de garantie op gebruikte producten beperkt blijft tot de garantie van de fabrikant die meestal alleen fabricagefouten betreft. Bij vermoeden van een fabricagefout kan de afnemer contact met de verkoper opnemen. Deze garantie geldt onverminderd de rechten en vorderingen die de wet aan de afnemer toekent.

Reclamatie

Topsquash Maassluis is verantwoordelijk voor de door haar geleverde producten en de levering ervan. Wanneer het afgeleverde product niet aan de overeenkomst voldoet zal het ontbrekende alsnog door Topsquash Maassluis worden gecompleteerd, dan wel naar haar keuze, overgaan tot herstel of vervanging van het geleverde product.

Toepasselijk recht en geschillenbeslechting

Op alle rechtsbetrekkingen tussen Topsquash Maassluis B.V. en u is het Nederlandse recht van toepassing. Geschillen worden zoveel mogelijk onderling opgelost. Indien dat niet mogelijk blijkt te zijn kunnen beide partijen een gerechtelijke procedure starten.